ZbieramNaWino 9 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Odwołanie do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/21517-ban/ ,nie interesuje mnie to że ktoś padł na respie,nie skanowałem to nie skanowałem,czekam na sprawiedliwe rozsądzenie sprawy a nie zamykanie tematu od tak.Obejrzyj sobie hltv to zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie będe oglądał 30 minut hltv bo nie mam na to czasu istnieje coś takiego jak dział prosby o ub i UB TEAM który o to prosisz podając minute na demku. Wtedy piszesz skarge podajac link z tematu o ub i tyle rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wypełniłem poprawnie wzór,w amxbans masz minutę bana i mapę. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=62122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Napisałem ci wyraźnie co masz zrobić dalej piszesz to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Prosil zebys napisal to w Dziale "Prosby o UB" . Mamy Ub-Team , on sie tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A mi nie chodzi o ub tylko o bezkarne wykorzystywanie i nadużywania do własnych potrzeb,chodzi mi zwrócenie na to uwagi,choćby admin Papku dał mi bana za jakieś przekleństwo na pół h za kulturę tylko dlatego że bo biłem,gdy pytałem co jest pięć,to mnie od chu... wyzywał ma majku. PS:Zamknij temat tylko mniej to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 A mnie to ciekawi, że tylko ty masz problem z adminami a nikt inny się nie skarży. Nie widziałem ani razu żeby Papkuu wykorzystywał admina do własnych potrzeb. Takie jedno do cb pytanko a mianowicie masz taki problem, że dostaniesz bana na 30 min? Bany na pewno są słuszne więc nie wymyślaj bajeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 PS:Zamknij temat tylko mniej to na uwadze. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi