Tefendy 0 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 1.Twój Nick: Tefendy Toso najlepsze 2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPku 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 18:06 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie mam niestety 6.Opis sytuacji: To tak wniosłem skargę przez to że, dostalem bana na codzie 350lvl o treści "ogarnij miny" nie rozumiem tego, Miny nie były przejsciu a on sie wsciekał o to że padał od min... weźcie coś zróbcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie masz dowodów. Może stawiałeś miny w przejściach na bs'ach albo respach czy w innych miejscach gdzie nie można by ich ominąć ? treści bana z konsoli zakładam nie masz :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie mam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi