Guli Wer 17 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Mam problem ze zmieniającą się rozdzielczością celownika. Ustawiam go na small, ale i tak po kilku minutach resetuje się na large bądź autosize. Wiecie może co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Sprawdź userconfig i config czy nie ma tam jakiegos "ukrytego" bindu który Ci to zmienia. Miej na uwadze, że jeżeli wprowadzasz jakieś zmiany w opcjach gry prawdopodobnie wtedy zmieniasz również ustawienia celownika. Najlepiej wrzuć tutaj oba pliki do wglądu : p +mogłeś napisać w innym dziale Edytowane 31 Lipca 2014 przez n!ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wrzuciłem do configu cl_crosshair_size "small", myślę że to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Można zamknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Tak. Celownik się zmienia gdy zminimalizuje grę, więc myślę że to nie żadne komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi