Hajdzik 267 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich daje wam kolejny Video poradnik tym razem na mapie De_nuke pozdrowionka dla S}{aDoWa Zapomniałem o kitolu mam nadzieje ze mi wybaczy Edytowane 31 Lipca 2014 przez Hajdzik 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 dziękuję za pozdrowienia, ale ja pozdrowie Kitola, który załapał się w 3:45 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Bardzo fajny , moze tylko bym dodal nazwy w filmiku. Lub jakis komentarz i byloby jeszcze ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Częściej takich filmików Znałem tylko 2 skany jakie tam pokazaliście teraz często na serwerach jest mapa cs_assault więc jak dacie radę to zróbcie filmik ze skanami na assault Oczywiście łapka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 oczywiście ze zrobimy ale w swoim czasie najpierw tuscan potem może assault ale to dopiero po niedzieli bo teraz czasu zbytnio nie ma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi