Smoku13 50 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam, jest taka sprawa, na naszym serwerze ode mnie gra wiele osób lecz jest jedna taka która wiecznie grozi nam że zrestaruje nam statystyki jeżeli będziemy go "denerwować"... Czy jest jakaś możliwość pozbycia się tego gracza ? Za takie coś może wyrwać bana czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie rozumiem pytania napisz dokładnie o kogo Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A mógłbyś podać jego nick? A po 2 jest rezerwacja nicku napisz do mnie to ci założę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Niedługo będzie plugin, wgrany który umożliwia zarejestrowanie się na danym nicku i co wejście na serwer musisz, wpisać hasło wystarczy, że podasz swoim kolegą to hasło a jemu nie i gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pisalem ci wczoraj na gg zebys napisal do soota o rezerwacje a ty dalej ciagniesz ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Podaj nick a wyrwie bana, hm... dlaczego? Groźby a po za tym założcie sobie hasła na nicki i tyle. To nic nie kosztuje wystarczy napisać do Soota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 do Soota napisałem to to swoją drogą ale chodzi o to żeby pozbyć się go bo on to może zrobić każdemu.. jest poprostu trochę lewy typ i niewiadomo co mu tam odwali.. Nick zabijakaaa;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Z tym sie w pelni zgodze, gracz robi wszystko, aby uprzykrzyc zycie innym. Ktokolwiek cos napisze, On od razu sie musi do tego przywalic. Czasami mozna juz nerwowo nie wytrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 nic na niego nie działa ani słownie tutaj od nas znajomcyh żeby się ogarnął bo wstyd nam przynosi, ani bany na niego nie działają bo wbija i robi dokładnie to samo.. rozpocząłem temat już nie z mojego powodu a z troski o o innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 od tego jest dzial skargi i tam mozecie o tym napisac tylko pamietajcie ze bez wzoru i dowodow mozecie sobie darowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 to jaki ma być dowód jeśli dopiero komuś coś zrobi ? Rozumiem że to uznajesz za dowód tak ? no to chyba trochę niebardzo coś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 dowod np. w postaci zdjecia albo demka, to chyba nie jest az takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Pisać do mnie w sprawie rezerwacji nicku to nic nikomu się nie stanie. A zabijaka dostał już ostrzeżenie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi