rotek123 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 !!! ZAPRASZAM !!!Ro-TEC - Grey Pumpkin [HQ Prewiev]LINK Kliknij tutaj! Ro-TEC - Commando [HQ Prewiev]LINK Kliknij tutaj! Ro-TEC & NaszeSzałasy - Masełko [Lulaj Lolka Gienia ANTHEM] LINK Kliknij tutaj! Ro-TEC - Another RemakeLINK Kliknij tutaj! Da Tweekaz - Da Bomba (Ro-TEC HardCore Remake)LINK Kliknij tutaj!Ro-TEC - Breakerzz [HardZone.FM HQ RiP]LINK Kliknij tutaj! Ro-TEC - Boring [HQ Prewiev]LINK Kliknij tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 takie srednio .. zbytnio nie przepadam za tym typem muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dla mnie słabe, może nie znam się za bardzo, ale taka muzyka mnie nie kręci. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dla mnie słabe słyszałem lepsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi