Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Kilka machnięć i gotowe .. , ja bym dodał na Twoim miejscu jakiś stock , bo takie czarne tło to troche za mało jak dla mnie , tam gdzie masz napisy to zrobiłbym jakieś ramki , najwyżej jakieś gotowce ładnie dopasować. Jak na Ciebie , to całkiem to wyszło - tylko tak jak opisałem wyżej dodaj jakiś stock i ramkę na napis/y. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Słabe, dałeś tylko kilka bajerów i nic więcej. Daj więcej efektów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi