Ilonez 779 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nick: Ilonez na dr Powód rezygnacji: Rezygnuję z redaktora i z administratora DR. Z administratora z racji tego, że najzwyczajniej serwer mi się znudził, a nie chcę niczego na siłę. A z redaktora, bo nie chcę pisać recenzji tylko dla siebie ^^. Po zastanowieniu chcę jednak mieć tego redaktora, ale z admina dr rezygnuję gdyż serwer mi się znudził. Coś od siebie: Chcę tylko zostawić sobie administratora ZM ;> + redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 ale ja akurat czytałem Twoje recenzje Szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nie odchodź z redaktora bo fajne recenzję robisz i jako jedyna robisz to a tam będzie pusto :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie odchodz z redaktora robisz fajne recenzje i wgl. A z admina nie rezygnuj bo sie z tb fajnie pisalo na u@. I nie bd mogl juz ciebie wkurzac ^^ No ale coz... twoj wybor. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez ``N!corette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi