ElBlawat 29 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nick:ElBlawat Powód:Gram w CS długo i mi się nudzi więc gram dużo mniej czyli że by mnie na serwie za dużo nie było Coś od Siebie:Pozdrawiam mordeczki i ryjeczki z 4k a szczególnie:kryptona, siwego (),Neffa,ariocha,jaskiera,miverse,sprajta,gemcia i kajmana jak kogoś zapomnialem to sorka ale i tak go pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Szkoda. Życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 jeszcze wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 @Edit nie zauwazylem to sory a tak pozatym to powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElBlawat 29 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Co ty gadasz kajman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Szkoda że odchodzisz .Czuje jednak, że szybko wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 3maj się mam nadzieję , że kiedyś wrócisz Życzę powodzenia ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Szkoda,że odchodzisz ._. mam nadzieje że szybko wrócisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi