Pebble 74 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Nick:PebbleWiek:11,wiem,że to mało ale jestem ogarnięty Staż gry Counter-Strike: 4 lata z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : nie obsługiwałemIle czasu poświęcasz forum?:2-6 godzin ale zależy od dnia.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak korzystałem przez pierwszy rok gry w cs, między innymi z wh oraz innych cheatow.W rozpoznawaniu czitów mam dobre/bardzo dobre doświadczenie.Nigdy żadna osoba po moim zbanowaniu za aima/wh nie dostała UB więc to chyba też coś znaczy .Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:1 warn,kilka banówDoświadczenie na podobnym stanowisku:niestety nie,ale jest to łatwiejsze od admina.Informacje o sobie lub uwagi:Mam na imię Jan,interesuje się informatyką oraz grą w cs.Lubie grać w piłkę nożną.Wiem,że mam mały wiek,ale prosiłbym,żebyście nie zwracali na to uwagiWymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy - (za tydzień będzie) Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + (tak jak pisałem jest to łatwiejsze od admina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Niestety jestem na nie - nie przekonałeś mnie swym podaniem , z tego co piszesz to używałeś wspomagaczy , ktòrych ja nietoleruję i się nimi brzydzę. Co prawda amxx nie jest aż tak trudne do obsługi , wystarczy troche pomyśleć i dany będzie nam sukces. Wiek - nie ma nic do rzeczy , no ale gdy chcemy posiadać taką range to też musimy wiedzieć o tym , że odpowiedzialnym trzeba być za swoje czyny , zachowanie jak i chumor ( no bo przecież od niego wszystko się zaczyna ) A więc tak , mòwisz że masz duże / bardzo duże doświadczenie w odròżnianiu cheata od czystego gracza - możesz nam to jakoś udowodnić ? To tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Na nie, do UBTeaM trzeba mieć wiek, ty go nie masz. Admin to co innego, Ubteam też bo to i może jest łatwe ale ijest odpowiedzialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Liczba 11 mnie przeraziła. Rozumiem,ze chcesz awansować wyżej, jednak myslę, ze jeszcze nie czas dla Ciebie, jestes z nami od niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciol 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jestem na tak ponieważ z tego co widać to forum martwe, nikogo tu nie ma aby odbanował... trzeba czekać dzien albo nawet pare z czego to jest beka i zenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A więc tak: - Może i jest młody, ale szybko się uczy i już wiele potrafi - Miły i kulturalny - Ma duża aktywność na forum - Według mnie bardzo dobry admin Jestem za tym, by dać mu szanse i przymknąć oko na wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Niestety są wymagania które kategorycznie trzeba spełniać, jesteś stanowczo za młody do takiego czegoś. Może nawet jeśli jesteś bardziej ogarnięty niż niektórzy 14-16L. to nic nie zmienia, admina na próbę można było by Ci dać ale nie tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi