Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Wiek: w październiku 17 lat :xIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 6d 20h Doświadczenie na podobnym stanowisku: byłem w gazetce szkolnej kiedyś Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje filmów i mogą być wywiady ale nie muszą głównie bym chciał recenzje Dlaczego akurat Ty?: zauważyłem że ten dział jest lekko opuszczony i chciałbym coś w nim zmienić Zauważyłem że mamy tylko 2 redaktorów z czego Ilona chce zrezygnować a w dziale recenzji nie ma prawie nic :xCo chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Dużo świeżości. Dział jest opuszczony już prawie nikt nic nie pisze a mi sprawia sporo przyjemności recenzowanie dla was filmów Nie martwcie się. Mogę połączyć obowiązki admina i redaktora Co najmniej 6 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 60 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej miesięca +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + [czasem się zdarzy błąd jak każdemu :x]Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - doświadczenia nie mam ale gdzieś je muszę nabyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ja jestem na takpisze dobre recenzje wiekTylko nadrób wymagania szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Redaktorzy są potrzebni, bo działy w ich świecie świecą już powoli pustkami Arioch stworzył już parę recenzji, dlatego myślę, że warto dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Na tak. Zajmuję się owym działem. Spełnia wymagania, a aktywnych redaktorów brakuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 .:A-rioch!?:. : - Widać że zależy chłopakowi na byciu redaktorem, - Stara się i pisze recenzje filmów, które moim zdaniem są dobra. - Jest aktywny forum - Dobry admin - Miły i pomocny - Spełnia wymagania Jestem na Tak P.S Mako pragnę poinformować, że już masz 6 dni na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi