Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witajcie , zwracam się z problemem , który polega na tym , że gdy napiszę gdzieś posta to nie zalicza mi żadnych postòw na moje konto , nie wiem czy inni też mają tak samo jak w moim przypadku. Co do tematów to żadnego problemu nie mam , normalnie dodaje mi pkt do postów na moim koncie , tylko zastanawiają mnie te posty , które nie dodają mi pkt postòw na konto. Zwracam się do Was z prośbą - jeżeli możecie/macie jakiekolwiek pomysły/porady związane z tym co opisałem w tym temacie to proszę pisać śmiało. Za każdą pomoc/podpowiedź nagradzam (y). Dziękuję , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 w nie których działach jest tak ustawione żeby się posty nie nabijały, np. w Przywitaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dziękuję , jutro w godzinach przedpopołudniowych dam Ci (y) , a może masz jakiekolwiek jeszcze inne porady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Niektóre działy nie mają włączonego "licznika postów", są to działy głównie w offtopic i bodajże w "przywitaj się/pożegnaj się".Niedługo to ograniczenie zostanie zmienione i najprawdopodobniej pół tzn "offtopica" będzie miało wyłączone naliczanie postów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dziękuję , jutro Was nagrodzę (y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi