Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 1. Nick: Haze 2. Imię: Michał 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx( średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) : Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Haze/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem miły , pomocny , rozgadany oraz uczciwy aż do bólu. Nigdy nie myślałem nad tym , może zacznijmy od tego , że chcę pomóc . Ostatnio bywały i takie czasy , że był czit wszystkim nam pewnie znanym , a nawet i nie tylko nam. Ten ktoś kryje się pod pseudonimem 'Kira' - przeważnie z rana go widziałem jak latał po mapie na sh/aim/wh. Właśnie dlatego chcę pomóc ogarnąć serwer z rana , żeby panował ład i porządek na serwerze , aby gracze nie uciekali na inne serwerownie czy też z złości robili to co inni ( użytek wspomagaczy ) 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0 : 1 : 90965152 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)** : Wszystko zależy od tego na którą mam do pracy , przeważnie to siedzę już po 11godz i schodzi do 13-15 - w dni robocze tylko, a w weekendy po 2h-3h dziennie ( od 11 do 13-14 ) 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat , 2lata przerwy 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): owszem , byłem . Proszę nie hejtować , że jestem 3dni na forum , jeżeli się nie uda no to trudno , spróbuję w przyszłości. Pozdrawiam , Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 wg mnie wymagania spelniasz , jedno mogloby byc lepiej a mianowicie: wiecej czasu na serwie. staram sie myslec trzezwo i glowa mi podpowiada ze narazie jestem na nie. poprostu brakuje mi u Ciebie tego czegos. masz czas przekonaj mnie tym czyms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 sory ale na NIE , za wczesnie , dopiero co przyszedles no i wypowiedz w swoim podaniu - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Proszę nie hejtować , że jestem 3dni na forum 6h 47m 16s masz :x i fak to mało. Na serwie też masz średnio z godzinami. Dopiero co zacząłes z nami przygodę i już na adma ? za szybko trochę. Na nie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Spelniasz wymagania, ale to nie zmienia faktu, ze zlozyles podanie za szybko. Pograj z nami wiecej, popraw aktywnosc na forum i aplikuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Macie racje panowie , więc tak zrobię - poprawię aktywność i złożę po jakimś czasie podanie. Proszę moda o zamknięcie tematu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi