ajmi1 105 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1. Nick: ajmi 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Nie 7. Link do swojego GT**: 1 - http://www.gametracker.com/player/ajmi/31.186.82.184:27691/ 2 - http://www.gametracker.com/player/Podpaska%20morderca/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Dawid, z zawodu jestem HLTV na FFA, wydaje mi się że jestem ogarniętą osobą która zna się na rzeczy. Miałem już admina i uważam że dawałem sobie rade a było wiele sytuacji kiedy byłem sam i był spam na u@ / steam. Chcę zostac adminem ponieważ znam się na cziterach, często zgłaszam że na serwerze biega jakiś odpał a nie mogę sam dac bana. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:1209201 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-4 h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze 8-12 i 17-22 w weekendy to tak jak teraz w wakacje w każdych godzinach po trochu. 12. Staż w grze counter strike 1.6. 10-9 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ohh, tyle czekałam na takie podanko. TAG, -wiek -super wykrywacz czitow -aktywnosc na forum -aktywnosc na serwerze -kulturka pelna parą -jest super -sympatyczny -amx -steam -mikro -szanowany i lubiany na serwerze Nie patrzecie, ze miał "porachunki", jak narazie wina nie została mu udownodniona, wiec jak najabardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Na tak. Zgłasza ciągle odpałów i to dzięki niemu serwer pozbył się tych "dobrych graczy", którzy zawsze wstawiali czyste ssy. Jak najbardziej przyda się tak ogarnięty i znający się na rzeczy admin. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jestem oczywiście na Tak Sprawa z Tobą nie została wyjaśniona przez którą straciłeś adma, więc moim zdaniem automatycznie powinieneś go odzyskać. Choć nie powiem.. Ty byś się bardziej nadawał na UBTeaM razem z Natalją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jestem na nie Cziter na admina na aimie i WH lata co chwilę botek jeden. A tak serio Jestem na tak +ogarnięty + zgłasza czitów +był tu chyba adminem tyle co wiem XD + Steam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Na tak ogarniety,steam,nie wiem czy kulturalny bo na serwerze nic nie gada:DI to bedzie nasze 2-gie HLTV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Wszystkie plusy zostaly wyzej wymienione, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Cóż mogę dodać chłopaka znam pewny czas jest mi lubianą osobą zawsze mu kazuje demka sprawdzać : Jestem na TAK -Steam -Kultura -Szanowany na serwerze -Mikro -AMX -Mimo że nie ma składki jestem na wielkie TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 swoja morda ogarnieta, dawac go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jestem jak najbaddziej na tak , wszystkie plusy zostały wymienione powyżej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ja tam bym mu y.... dał tego admina -amx -ogar -wiek więcej szkoda wymieniać Tylko jest ryzyko, że znowu odpalony będziesz biegać kochanie ;*** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ajmi mój człowiek był dobrym adminem, często gra i w ogole ogarniety Jestem na duuuże TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aa?! Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 jeżeli mój głos się liczy to jestem na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Też jestem na TAK. Duzo ogarnia choc mnie doprowadza czasami do szału +Dużo gra +Kulturka +GT +Pomaga w łapaniu czitków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjety Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi