V.I.P! 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: V.I.P! 2.Nick admina/gracza który zawinił: los ami 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 14:20 02.08 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mozna obejrzec demko:) 6.Opis sytuacji:Gram sobie gram a tu nagle ban od las ami byłem sobie graczem CT i miałem jeszcze 1 MINUTE na wykonanie celu mapy,mogl dac ostrzezenie typu"vip rob cele lub jakos tak"a tu miec czas i jeszcze banowac..Prosze o ostrzezenie dla tego admina lub cos w tym rodzaju![AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'wykonujuemy cele'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1938213099'[AMXBans] Twoje IP: '83.68.80.80'[AMXBans] ===============================================Informacje : Zapraszam do skladania podan na cs-c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 sa swiadkowie ktorzy widzieli ze nie wykonujesz celi ostrzezenia byly typu kampienie txt nie wykonywanie celi = ban nie musze do kazdego gracza pisac inwidualnie zeby nie kampil lub wykonywal celi ?? SWIADKOWIE : RRR Huubs,przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P! 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 to co minuta zostaje ja mam juz leciec ej bez przeginki od 30 sekund w dol rozumie nie od minuty ciekawe czy ty tak wykonujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 wiesz o tym zdecyduje kto inny czy zostane ukarany czy mam racje czy ty masz racje dziekuje to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Można jakieś demko ? Los ami jeżeli gracz miał minutę mogłeś odpuścić moim zdaniem. Poczekać do 30/20 sek i wtedy najwyżej dać bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 tak tylko chodzi o to ze na doch mapach caly czas kampil nie robil celow przy kazdej rundzie o to mi tylko chodzilo o nic wiecej ile mozna ostrzegac gdy czekalem 25 min calej mapy i ostrzegalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 V.I.P cele wykonujemy od początku rundy, a nie 30 sek. przed zakończeniem rundy. Jak przedłużałeś grę, będąc sam jako żywy, to się nie dziw. Według mnie skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 wedlug mnie demko prosze a ciebie tam nie bylo wiec nie wisz czy to bylo 30 sek. czy 20 hallo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P! 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 http://speedy.sh/VHeXW/malcio.dem.zipminuta 4:35 jakos tak i mi sie wydaje ze nie kampilem gracz inny bral hosty a ja go oslanialem to co to za kampienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Admin otrzymuje upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi