Sztuti. 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Czołem. Gram aktualnie na non-steamie i jak większość graczy mam ten sam problem - SS'y zwyczajnie się nie zapisują, tj. o ile w ogóle zostały one robione: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : RAGE1CLEARBoY/t/ ==== Zbanowane IP : 83.8.147.145 ==== Admin : mouse ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/02/2014 - 14 : 25 Wychodzi na to, że były, jednakże w grze nie widziałem żadnego ścięcia ekranu czy też napisu o tym, że SS'y są robione.Nie mam ich w żadnym folderze, także w tym z %appdata% [...]W związku z powyższym proszę o sprawdzenie HLTV z danego dnia i ocenienie ich pod względem WH (gdyż chyba o to chodziło adminowi)|Z góry dziękuję i proszę o nie robienie nas. SS'ów, gdyż skończy się to tym samym, czyli oglądaniem HLTV. PS: Nie widziałem nigdzie wzoru, który mógłbym zastosować w tym przypadku, dlatego jeśli są wymagane poprawki, to proszę je nanieść.Link do bana: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jeżeli admin banujący jest przekonany o tym, ze gracz miał wh, prosze o wstawienia demka i rozpisanie podejrzanych akcji. Ps: W takich sytuacjach mozesz rownież napisac do -.-, rybak, gdyż oni mogą Ci dać UB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztuti. 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 24h minęły. Jakieś wyjaśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Admin nie musi podawać demka gdy masz powód wstaw ss-y. Jeśli nie masz ss-ów to napisz do http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ Ps: 24h minęły to ty powinieneś dostać bana za brak ss-ow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztuti. 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Czyt. co jest wyżej napisane.Nie jestem jedyną osobą, która ma problem z zapisywaniem się SS'ów, takie uroki NS'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi