eS` 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam, dostałem bana za czitowanie, raz, że grałem wcześniej na innym nicku bana nie otrzymałem, zagrałem jednorazowo na nicku Donald Tusk wtedy bana dostałem. Teraz tak, ban za czity a ss'ów nie mam w folderze cstrike więc o co chodzi.? Nick normalny - eS` Nick jednorazowy - Donald Tusk Proszę o chwilowe Ub i ponowne zrobienie ss'y bo ich nie mam a dostałem bana za czity chyba, że demko na którym jest przedstowiony aim lub inny bzdury. Proszę ODPISAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zastosuj się do wzoru wymaganego na forum. Inaczej twoja prośba o ub nie zostanie rozpatrzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS` 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Już to zrobiłem.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 To po co nabijasz dalej tutaj nabijasz posty ten temat close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Drugi temat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi