Joker123 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1. Nick:Joker2. Imię:Jarek 3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie)tak 6. Składka(Tak/Nie):tak tylko chce jeszcze się dowiedzieć ile w komentarzy 7. Link do swojego GT** :http://www.gametracker.com/player/JOKER/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:nie lubię cziterów chce wprowadzić kulturę i milom atmosfer gram często z rana 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Your SteamID: 'STEAM_0:1:2380091'10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4 godz 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8.00 13.00 15.00 10.00 i z wieczora 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2,5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jestem na nie - konto na forum zlozone pod podanie , jestes zaledwie 11h na serwerze . Popraw aktywność i złóż ponowną aplikację za jakiś czas Proponuję złożyć aplikację za 3-4 tyg , daj nam się pokazać z różnych stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker123 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 naprawdę zależny mi na waszym serwerze proszę o zrozumienie 11 h to już trochę jest i chce być tam adminem proszę jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ty chcesz zostać adminem ? przyłączyłeś się do naszej sieci dzisiaj na forum , a na serwerze Cię widuję od 2dni . Grając z Tobą i analizując Twoją rozgrywkę ciągle płaczesz , że ktoś tam jest odpalony - kto Cię zabije ten jest odpalony , nawet nie zobaczysz jak on gra.. reasymując stwierdzasz , że masz 17 lat , tak ? - mi się wydaje , że robisz z siebie pośmiewisko , bo tak na prawdę 17 latek nie płakałby na każdym kroku , że ktoś odpalony jest - jest to wg mnie zenada i chlef. Wiesz , że wiek zawsze wyjdzie na jaw ? nie trzeba dowodu , ani nic z tych rzeczy. Wystarczy tylko , że popatrzy ktoś na Twoje zachowanie i od razu stwierdzi , że nie masz tyle , a tyle lat . To jest moje zdanie , temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker123 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 ok dam sobie spokój napisze za jakis miesiąc może mnie przyjmiecie spk nie chcecie ok spróbuje kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Proszę poprawić aktywność, przeczytać cały temat ze wzorem (razem z wymaganiami) i dopiero wtedy pomyśleć o adminie. Proszę spróbować za tydzień, na razie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi