muzo 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: SPS || muzo 2.Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem kto to byl bo nie pokazuje administratorów. 3.Admin/Gracz : nie wiem o co tu chodzi ... 4.Data i godzina: 21:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): . 6.Opis sytuacji: Dostałem bana tytułem "no recoil" XD bez żadnych screnów ani niczego po prostu ban, nie grałem w cs'a okolo 2 lat a dziś wróciłem dobrze mi szło miałem dobre statystyki , Admina pewnie to zdenerwowało i uznał ze trzeba się pozbyć dobrego gracza ... Proszę o odbanowanie i admina który banował o wyjaśnienia bo dla mnie jesteś dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jeśli dostałeś bana powinieneś wyjaśnic to w prośby o UB a nie w skargach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Napisz w prosbach o ub. Admin musi podac dowody.masz 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi