muzo 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: SPS || muzo 2.Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem kto to byl bo nie pokazuje administratorów. 3.Admin/Gracz : nie wiem o co tu chodzi ... 4.Data i godzina: 21:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): . 6.Opis sytuacji: Dostałem bana tytułem "no recoil" XD bez żadnych screnów ani niczego po prostu ban, nie grałem w cs'a okolo 2 lat a dziś wróciłem dobrze mi szło miałem dobre statystyki , Admina pewnie to zdenerwowało i uznał ze trzeba się pozbyć dobrego gracza ... Proszę o odbanowanie i admina który banował o wyjaśnienia bo dla mnie jesteś dzieckiem. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SPS || muzo [AMXBans] Powod : ' No RECOIL ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1853485954 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Mój kolega mówi że ten admin cały czas "teraz w tym czasie" kogos kickuje powody to "zmien server", bezpowodowe kicki bany i pisze na środku mapy głupoty typu "no nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mój kolega mówi że ten admin cały czas "teraz w tym czasie" kogos kickuje powody to "zmien server", bezpowodowe kicki bany i pisze na środku mapy głupoty typu "no nie" jak nie wiesz oco chodzi i kolega tez to te zbedne wypowiedzi sa zbedne zrozumiales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzo 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Co to za kpina, mów dlaczego dostałem bana bez żadnych screnów , tak o bo ci się podobało ? i grzeczniej. @Edit 22:04 Skoro admin uznał że wypowiedzi są zbędne to ban też był zbędny , po co pomysleć zanim się coś zrobi , odrazu wlepić bana i podnieść swoje ego, Jimmy jest na złym miejscu i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Demko od admina banującego wciągu 24 h ma byc wstawione + rozpisane jeżeli nie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzo 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 dlaczego mam czekac 24h na odbanowanie skoro ewidętnie admin ma to w du**... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Jeżeli do 21:44 admin nie wstawi demka to ty dostajesz UB a on ostrzeżenie. Czekaj cierpliwie i nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi