Haze. 117 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nick na forum: Haze. Wiek: 21 Staż na Forum: 4dni :/ Doświadczenie jako Grafik : pracowałem przez półtora roku dla gry Ikariam , gdzie byłem aktywny praktycznie codziennie i wykonywałem zlecenia dla forumowiczów jak i dla zespołu administracji. Program w jakim pracujesz : avatary/sygnatury - gimp , stocki/layouty/loga - photoshop Dlaczego ty?(Kilka argumentów ) : » Jestem aktywny w dziedzinie grafiki » mam spore doświadczenie Kilka przykładowych prac(najmniej 5): wszelkie prace znajdziecie w tym temacie --> http://forum.cs-classic.pl/topic/21673-galeria-haze/#entry129753 Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: niestety nie wykonałem dla tego forum żadnego zlecenia . wiem , że nie spełniam wymagań , ale grafików z tego co widzę to brakuje. Proszę nie pisać , że nie spełniam wymagań - jeżeli masz tak pisać to najlepiej nic nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Tak mam nie pisać, że nie spełniasz wymagać? Jesteś zaledwie kilka dni, a starasz się o stanowisko, o które inne osoby starały się zdecydowanie dłużej. Kto wie czy za dwa dni nie zmienisz znowu sieci. Teraz jestem na nie. Nie wykonałeś żadnego zlecenia, więc nic w sumie nie wniosłeś na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: niestety nie wykonałem dla tego forum żadnego zlecenia . Dlaczego ty?(Kilkaargumentów ) : » Jestem aktywny w dziedzinie grafiki » mam spore doświadczenie Nie, oceniasz swoje prace za niebywałe i piękne a na prawdę są do dupy, jesteś jak ja kiedyś, Ja twojego doświadczenia nie widzę więc jestem na nie Dopuki nie zobaczę czegoś dobrego nadal będę na nie Jeżeli nie zmienisz postępowania w stosunku do innych osób wykonywających grafikę także bd na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 To może najpierw wykonaj kilka zleceń i później składaj podanie. Poza tym według mnie nie brakuje grafików, bo prace w większości są wykonywane bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie spełniasz prawie żadnych wymagań zrób te 10 zleceń poznaj się trochę na forum a na pewno będę na tak a jak narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi