Ulv 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nick:UlvLink do SSów:nie widziałem by byly zrobione, jak nawet, nie wiem gdzie je znaleźć(tam, gdzie wydawało mi się, że powinny być, ich tam nie ma)Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Ulv ==== Admin : PLNY SiKoR ! ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/03/2014 - 12 : 39 : Serwer:Call of Duty 193.33.176.64:27015 link do bana: także jakby ktoś był taki miły i powiedział, gdzie znajdę ss to wtedy je wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-jak-uzyska%C3%84%C2%87-ub-krok-po-kroku/#entry110520 Napewno masz ssy zrobione skorzystaj z poradnika jeżeli nie znajdziesz pisz do -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Tak jak kolega wyżej masz 24h na wstawienie ss-ów inaczej brak UB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 wg. poradnika ss-y powinny być tam, gdzie wydawało mi się, że powinny być; tzn. nie ma ich tam, jak spróbowałem wejść na ten drugi poradnik, co zrobić, gdy nie ma ich, wyskakuje błąd(chyba dlatego, że nie jest potwierdzone konto-a nie widziałem na e-mailu żadnego linku do potwierdzenia); pytanie : co teraz mam zrobić w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzo 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nie masz screnów bo admin nie zrobił , to już nie 1 przypadek dziecka na złym miejscu.. proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Napisz do -_- (buźki) na PW/GG 35376970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 nie ogarniam, nie mogę go znaleźć, a 564 stron użytkowników mi się nie chce przeglądać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Pisz do H@ jak nie możesz zaleźć ss-ów http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 napisałem, ale jak na razie od tej 16 0 odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 cóż, w taki sposób pozostaje mi tylko szukać nowego serwera, skoro macie za dużo graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Spokojnie napisałeś do h@ poczekaj chwilkę on ci odpisze, ja ci nie mogę dać UB jeśli nie mam ss-ów. Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Albo trzeba będzie HLTV Oglądnąć z wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi