Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Siemanko. Od poniedzialku mam urlop i kolo srody jade do Polski pic wodke i bawic sie po dyskotekach. Moja zostawiam w NL wiec moze byc "ciezko" Ale bede obecny pewnie rano jak wstane z bolem glowy Bede w PL dwa tygodnie Dostalem tez wize i wylatuje 29.08 do Australii (Tasmania dokladnie). Nie wiem co tam jest z netem , jak bedzie to bede obecny. Jesli nie to bede nieobecny do 28.09 . JAk wroce to pare zdjec wrzuce. Sorry ze az tyle tego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Oj tam oj tam są wakacje masz się wybawić i poszaleć życzę Ci miłej rozgrywki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Szalej ile tylko mozna od tego sa wakacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udanych wyjazdów życzę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 No udanego urlopu i szalej póki Twoja w NL :D hahaha wróć do nas cały i zdrowy czekamy na zdjęcia xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Przywiez mi pajaka z Australii Baw sie dobrze ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 odpocznij i wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Odpoczniesz w koncu od wysłuchiwania skarg na adminow itd:PBaw sie dobrze:):DBo zabawa jest najwazniejsza:P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ty to sie masz dobrze co 2 tygodnie urlop, miłego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi