Joker123 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Na dziś już będę spadał chce mi się zarąbiście spać narazicho wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ten temat jest do pożegnań w sensie że ktoś odchodzi z cs-classic a nie idzie spać xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 A nas to nic nie obchodzi , temat wyląduje zapewne w koszu , albo zostatnie zablokowany. To idź spać i przemyśl na raz następny co chcesz pisać na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie no ja bym warna jeszcze machnął. Widzę, że regulamin trzeba dodać opisujący : do czego służy dział -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Bardzo milo bylo spedzic z Toba czas na Naszej sieci. Nie wiem, czy jest ktos, kto nie bedzie za Toba tesknil, wszyscy sie z Toba solidaryzuja. Mam nadzieje, ze kiedys do Nas powrocisz Zegnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Szkoda gościa.. Dobranoc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi