Ilonez 779 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Sprawa dotyczy tego działu: http://forum.cs-classic.pl/forum/33-p%C5%82atne/ . Przydałby się jakiś tam temat z informacjami co jest mniej więcej płatne i w jakiej cenie. Nie wiem czy tak miało być, ale ten dział wcale nie jest używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dział nie jest używany ponieważ nikt nie chcę za nic zapłacić dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 więc dział proponuję zlikwidować :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 więc dział proponuję zlikwidować :x O tym samym pomyślałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi