Kowalinioo 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 1. Nick: Kowalinioo 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): nie poniewaz sie popsuł ale ale w tym tygodniu będzie nowy 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: przeszedłem szkołe gimnazjalna i poszedłem dalej sie uczyc do szkoły zawodowej jestem osobą miła i skromną i chciałbym zadbac o nasz serwer poniewaz admini moze wchodzą raz na 3 dni i non stop gracze nie wykonuja regulaminu 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3 - 5 h jezeli dostane admina ;D 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): od 9:00 do 13:00 i 19:00 do 22:00 jezeli bende adminem 12. Staż w grze counter strike 1.6- 1-2 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaksLP 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak, Kowalinioo nadaje się na admina . Na serwerze jest miły i gra często, myślę,że poradził by sobie a obowiązkami admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Z tym że admini nie wykonują regulaminu to przesadziłeś. Jak już mówiłam, sam masz ładną historię w amx. "Bendzie", jaki ty przykład chcesz dawać. Nabiłeś praktycznie bezsensowne posty, które nic nie wniosły. Nie wiem czy masz warna czy nie. Teraz jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tak jak pisze inka ładna historia AMXBans,bezsensowne posty,brak steam.Na nie 5. Mikrofon(Tak/Nie): nie poniewaz sie popsuł ale ale w tym tygodniu bendzie nowy Ortografia,jaki ty chcesz dawać przykład... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie, po opisaniu siebie jak i reszcie wyczytałem, że nie jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko, już nie mówiąc o błędach, posiadasz 4 posty i w KAŻDYM jest śmieszny i poważny błąd, w dodatku są one beznadziejne nabite Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na nie nie przestrzeganie regulaminu. Musisz dawac przyklad graczom godny nasladowaniom Jesli bd GM'em to bd wiecej gral? bez sensu... gra sie dla przyjemnosci nie dla admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Słabo z ortografią :x Mała aktywność na forum :x Brak majka :x Brak steam :x Na nie :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Sory ale nie... Brak Steam Nabijasz bezsensowne posty Mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Not today, serwer potrzebuje adminów bo jest ich +/- 2 ale aż tak chyba Siom zdesperowany nie jest -Konto dla podania -"przeszedłeś szkołę gimnazjalną" ale z Polskiego uciekałeś niee? - Ortografia -posty pisanepod podanie -brak steam -aktywność na forum Reszte skończe potem, ide na kolacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Także na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi