AxoraN 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nick:AxoraNLink do SSów:http://speedy.sh/8Z4Ws/Desktop.rar Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : AxoraN ==== Zbanowane IP : *************** ==== Admin : B4Rt# ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/04/2014 - 17 : 54 : Serwer:#5 Cal Off Dudy Link do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Uważam że ban musiał być ponieważ AxoraN posiadał AimBota . Gdy byłem na nim to tak leciało na HeadShoota . Miałem nagrać video ale admin mnie ubiegł i walnął bana A więc jedno znacznie .. PERMA MU ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxoraN 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 nie mam nic powiem tyle ss'y nie byly modifikowane !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:lejtecole:. 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxoraN 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ku*** ogarnijcie się nic nie mam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 widzisz 2 przeciwko 1 A jak admin banujący jeszcze się wypowie to zobaczysz @edit Dobra stop spam Czekamy na admina ! Bo dostaniemy bany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxoraN 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Hmm może dlatego że gadamy na TS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Powinien być już warn za przeklinanie , i czekamy na wypowiedź UBTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxoraN 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja nie chciałem ale mnie denerwóją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Następnym razem nagraj demko. Na ss-ac nic nie ma . UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi