Poczatkujacy 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dostałem bana bez ss'ów.Zabilem BRONEK LOWCA STONEG i ban. Nick:PoczatkujacyLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Poczatkujacy==== Admin : BRONEK LOWCA STONEG==== Powod Bana : Czitowanie==== Wygasa : Nigdy ( od 08/04/2014 - 18 : 50 :Link do bana::http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64424Serwer:FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 chlopie grales na tym nicku wczesniej z wh iteraz wszedles i myslisz ze jestem az tak glupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczatkujacy 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wybacz ale nie wiedzialem ze juz ktos gral u was na takim nicku jak "Poczatkujacy" Grałem wczesniej na nicku "Tr!pl3"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 aha, no to wszystko wyjasnia. w takim razie przepraszam, zglos o unbana do ubteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi