Intoksynato 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzis Siwy prawdziwy lub podszywka grał na aimie a admin blip nic z tym nie robił tylko dawał bany po 5 minut za to że piszemy o aimie Siwego.Choc pisałem na U@ dał mi bana na 5 min za to ze niby nie pisze na [email protected] nie zrobiłem demka ponieważ zostałem szybko wywalony z serwera.[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Blip ^. [AMXBans] Pozostalo ci 2 minutes and 44 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Intoksynato [AMXBans] Powod : ' Czity na u@ ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.133.202.150 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 1. wzór by się przydał 2. dowody demka nie masz to może gracze i najlepiej niech admin wypowie się w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Intoksynato, a jaką klasą grł Siwy ?? a ban słuszny Czity na u@ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Grał majorem.Ps.Ban niesłuszny pisałem na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dowody,wzórMasz HLTV sprawdź demko z tej mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Aha...To podszywka bo mnie o tej h nie było przy kompie.A blip'a się nie czepiaj Intoksynato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mi chodziło o to aby zbanować twoja podszywke grającą na aimie to był głowny sens tego posta.Bo do blip'a nic nie mam.Ale jednak twoja podszywka ponoć dostała bana wiec jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jeżeli nie miał adma to była to podszywka jeżeli miał to admin traci adma bo nie da się wejść na jego adma tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nie jestem pewien czy miał adma ponieważ nic nie odpisywał jak ktoś do niego pisał ,siema' czy cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Po 1. Pisałeś na say a ostrzegałem kilka razy na y@@ 2. Siwy dostał perma. http://amxbans45k-classic.xaa.pl/AMXBANS/ban_list.php?bid=2348 3. -_-, nie wiem czy to podszywka czy nie ale porównaj ip z tego bana i z forum tzn. wiesz z jakiego ip pisze posty 4. Sry że tak późno ale 31 nie byłem na forum bo nie mogłem (przygotowania do sylwestra) 1 byłem ale na kacu i nie widziałem tematu, dziś też byłem kilka razy ale też tematu na zauważyłem dopiero teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 1.Niestety ip może mieć zmienne .2.Ip na tym linku jest ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 IP się nie zgadza na forum188 a tutaj 89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 wystarczylo wejsc na amxmodmenu, wdusic 2 (bany) i sprawdzic czy pod nickiem Siwy jest gwiazdeczka... Jesli nie to odrazu ban leci za podszywke. i co wy tak rozprawiacie na ten temat. to nie byl siwy i koniec tematu a nie...Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Intoksynato, pierwsze kila cyfr się nie zmienia przy zmiennym ip zmienia się tylko końcówka i nie filozofuj mi to bo nic nie wiesz o amx bans. ip jest ukryte dla zwykłych ludzi a H@ i ludzie upoważnieni mają do tego dostęp. olez93, i po co ten spam akcja miała miejsce kilka dni temu, ogarze i jak teraz niby to sprawdzisz takim sposobem, a wystarczy porównać ip. -_-, jak ip jest inne to nie on i po co ta debata, możesz zamknąć bo i tak nikt nic nie zrobi bo nie ma dostępu do forum i amx bans'a więc wszystko należy do ciebie i po co dalszy spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi