asiunia 30 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nick: Asiunia ;*Powód rezygnacji: Cóż, ostatnio było trochę akcji z dupy, które mi się nie spodobały. Porobiło się troche gnoju na serwerze, straciłam jakoś chęć grania tutaj oraz generalnie w csa. Czasu nie mam: pracuję, dorabiam, chce mieć trochę wakacji, potem matura itd. Koniec marnotrawienia czasu. Nie wrócę już tutaj więc po prostu trzymajcie się i narazie.Dla osób które pisały ze mną itd: GG usuwam po tygodniu, konto na forum, jak się da to też za tydzień usuwam, więc streszczać się z kontaktem.Coś od siebie: Bajo. Dzbany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Kurde, szkoda. Byłaś jedną z osób, z którymi mi się świetnie współpracowało. No ale cóż, mogę Ci jedynie życzyć szczęścia w życiu i że się kiedyś do Nas jeszcze odezwiesz Trzymaj się i powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Bez przesady że tracisz ze wszystkimi kontakt ale to twoja decyzja Matura ważna powodzenia życzę może powrotu do nasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi