Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Wyrewolwerowany Rewolwerowiec 2.Nick admina/gracza który zawinił: mouse 3.Admin/Gracz : mouse 4.Data i godzina: 08.04.2014 21:45 ( coś koło tego ) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64477 6.Opis sytuacji: A więc tak ... pewien gracz o nicku Tiku rzucał monotonnie i regularnie flashe osobom z swojego teamu ,że tak powiem pod morde Pisałem do mousa ,aby go ogarnął lecz nie bo po co nawet nie raczył dać tej osobie kicka przez prawie 10 minut bo przecież to nie on w teamie z nim grał . Ignorował to a następnie ,gdy nerwy mi już puściły ... napisałem dosłownie 2 zdania automatycznie dostałem bana na 30 minut . Po co On w ogóle ma takową range ??? Żeby uprzykżać grę drużynie przeciwnej ,aby tylko On wygrywał ??? Pasowało by się zastanowić conieco nad swoim zachowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 a wiec tak: - nie przypominam sobie takiej sytuacji - nie przedstawiles dowodów(demko/screeny/świadkowie) - nie dostalem na u@ ani jednego takiego zgloszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Skarga jest niesłuszna , mouse miał prawo niewidzieć co Ty piszesz na u@ , jeżeli miał na nim spam. A co do bana to świadczy o tym , że potwierdza jego zdanie " nie dostalem na u@ ani jednego takiego zgloszenia" . Być może nie widział , że piszesz . A może nic nienapisałeś na tym u@? Skarga moim zdaniem jest niesłuszna - brak dowodów , a na słowo ja nie wierzę. Pozdrawiam , Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tylko teraz warto sobie zadać pytanie ... czy ,aby napewno ktokolwiek pisał by skargę bezpodstawnie żeby tylko zrobić drugiej osobie na złość ? nie wydaje mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Maus on nie powinie być adminem ponieważ gdy się piszę do niego na u@ to nawet nie raczy sprawdzić tego ale jak się już przeklnie na kogoś to Ban na 30 minut to jest admin pierwszo sprawdza się sprawę a nie ban . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 "Żeby uprzykżać grę drużynie przeciwnej"poziom skargi na tym samym co ortografiapłaczkom NIEnie ma dowodów- nie ma skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi