KierooT 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Twój nick: Kieroo[t]Nick podejrzanego: ProIP podejrzanego: Nie posiadamData (dzień, gg:mm) zajścia: 4 sierpnia 2014r. 10-20min przed północąTwoje demo: http://speedy.sh/9duSf/pro1.demRodzaj czita:AIM Nazwa mapki: cs-wiochaCzasy podejrzanych akcji:IP /Nazwa serwera:193.33.176.199:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sory ze sie wypowiadam ale jak UB team ma zbanowac goscia jak nie masz jego IP/SID?Przy zgłaszaniu cziterow zawsze dawajcie IP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierooT 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sorry nie znalazłem jego ip ale jeśli jest to możliwe możecie zbanować go na nick. Jeśli będzie grałbędzie musiał od początku i zawsze jakaś kara a jeśli był to ktoś na jego nicku to na forum jest dostępna darmowa rezerwacja. I tak i tak jego wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 amxbans nie posiada funkcji banowania na nick. Wiec w tej sprawie jestem bezradna. Jak zobaczysz go na serwerze wez ip i prześlij mi je na priv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi