KierooT 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Twój nick: Kieroo[t]Nick podejrzanego: ProIP podejrzanego: Nie posiadamData (dzień, gg:mm) zajścia: 4 sierpnia 2014r. 10-20min przed północąTwoje demo: http://speedy.sh/9duSf/pro1.demRodzaj czita:AIM Nazwa mapki: cs-wiochaCzasy podejrzanych akcji:IP /Nazwa serwera:193.33.176.199:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sory ze sie wypowiadam ale jak UB team ma zbanowac goscia jak nie masz jego IP/SID?Przy zgłaszaniu cziterow zawsze dawajcie IP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierooT 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sorry nie znalazłem jego ip ale jeśli jest to możliwe możecie zbanować go na nick. Jeśli będzie grałbędzie musiał od początku i zawsze jakaś kara a jeśli był to ktoś na jego nicku to na forum jest dostępna darmowa rezerwacja. I tak i tak jego wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 amxbans nie posiada funkcji banowania na nick. Wiec w tej sprawie jestem bezradna. Jak zobaczysz go na serwerze wez ip i prześlij mi je na priv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi