Tsunami*.* 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Siema, mam taki jeden problem z steam. Gdy jestem na serwerze i wciskam Shift+Tab nie wyskakuje zakładka. 1. Zmieniałem klawisze 2. Przeinstalowywałem Steam'a 3. Mam zaznaczoną opcje "Dostęp do społeczności Steam" A zakładka nadal nie działa. Jeżeli napisałem temat nie w tym miejscu, to proszę o przeniesienu go. Prosze o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ponurkuj troche w googlach :x http://www.modernwar.pl/forum/111-call-of-duty-modern-warfare-3-problemy-techniczne/nie-dziala-skrot-shift-tab-t88060.html a jak tu nie pomoże to wpisz w google shift +tab nie działa na steam. Jest sporo takich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsunami*.* 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wiem że jest sporo takich tematów ale prawie we wszystkich pisze żeby: Przeinstalować Steam'a, Zmienić klawisze lub zaznaczyć opcje Dostęp do społeczności Steam podczas gry. Ja już nie mam siły żeby szukać w googlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najlepszygraczbf2 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wlacz opcje "WLACZ STEAM W GRZE" tam gdzie zmieniasz klawisze aby aktywowac zakladke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 może zmień skórkę na inną? mnie to pomogło xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jakiego masz kompa, bo jeżeli masz słabego kompa to steam muli... Podaj dokładny opis kompa co ma itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @ `Joker.^^ komputer nie ma nic do rzeczy , nie pisz bezsensownych postów jeżeli nie masz o tym pojęcia . -------- Naciśnij równocześnie te oba klawisze , tez moze byc tak , ze w ustawieniach steam cos sie pozmienialo u Ciebie. Poszperaj , a na pewno jakoś rozwiążesz ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi