Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Nick: Horo X MagiK 2. Imię: Marek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dość dobre(pluginów pisać nie umiem) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Raz tak a raz nie (i do tego raczej nie używam bo strasznie mi głos zmienia) 6. Składka (Tak/Nie): Moga zapłacić 7. Link do swojego GT**: Niedawno chyba był reset bo miałem przegranych 30+ godzin http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=Horo+X+MagiK&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Lubię grać w Cs'a. Jestem pomocny i konsekwentny. Staram się zawsze czytać u@ i sprawdzać oskarżonych o dane przewinienie. To tyle o mnie. Adminem chcę zostać by ogarnąć chaos, który znowu zapanował na serwerze.. Kilku adminów chyba zrezygnowało i dlatego panuje anarchia.. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak STEAM_0:0:64965146 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Sam nie wiem. Zależy czy mam wolne czy muszę pracować. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Robocze popołudniu(Szkoła), Weekendy różnie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak nawet na tej sieci serwerów i na tym serwerze przez długi czas :] Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. Dziękuję za każde "Tak" i każde uzasadnione "Nie". @KoksiQ Powiedz mi gdzie w ocenie amxx jest błąd??? 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Chyba jednak tobie się przyda nauka czytania ze zrozumieniem. Co do ogarniania czegokolwiek - Nie widziałem żadnej poprawy. @JamesOv Dzięki za uwagi - naniosłem poprawki wedle twojego słowa. Co do chaosu - nie zgodzę się. Przedłużanie to najmniejszy problem. Od kilku dni biegają goście z AIMem (co jest dość dziwne na DR), Od groma ludzi skraca pomimo "próśb" innych graczy. Co chwila się ktoś wyzywa, Kultura spada na najniższy poziom. Jeżeli nie zauważyłeś żadnego z wymienionych problemów - lepiej jeszcze raz się przyjrzyj temu co się na serwerze dzieje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak. Z całą pewnością powinien dostać admina. Wymagania spełnia, umie się zachować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 jestem na nie. Zle wypelniony wzor. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. np. pkt 4 trzeba ocenic 0/10 a nie ma oceny i jest o znajomosci pluginow nie pisaniu. a co do Chaosu to nie powiedzialbym ze jest tylko po prostu sa wakacje duzo osbo nie ma czasu na duzo godzin przed kompem. Kazdy wchodzi na tyle ile moze i Ogarnia to co jest za sluszne. Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 8 punkt jest bardzo istotny, a ty go zawaliłeś, po prostu całość podania nie przekonuje człowieka, taki hmm, nieodpowiedni admin, niestety, być może wiek się nie liczy, ale trzeba być wzorem no i po prostu ogarniętą osobą. Druga sprawa jest to sieć serwerów, nie serwerownia... następnie : na tym serwerze żadnego chaosu nie ma prócz tego, że przedłużają rozgrywkę więc... Ode mnie masz nie.KoksiQ łap i czytaj (on oznacza, że ma DOŚĆ DOBRĄ znajomość ALE nie umie pisać pluginów: 4. Znajomość Amx (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie (0/10): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nw czemu ale mnie też punkt 8 nie przekonuje :x W punkcie 4 nie chodzi o pluginy więc pewnie średnio ogarniasz amx. Na razie na nie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Taak,za okresem próbnym na 7 dni. +Wiek -Mikro -nie przekonujące opisanie siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jestem na nie :-źle wypełniony wzór - powyższe posty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Popraw podanie i zgłoś się za tydzień.Pokaż że ci zależy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi