LuzKuba 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wy sobie jaja robicie ?, widzę, że dla was skanowanie to od razu wallhack, zero ss'ów, nic. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [LuzZ] *KUBA* [AMXBans] Powod : ' Wallhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 49212391 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.41.91 ' [AMXBans] =============================================== Niech Szanowny Admin się wytłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czekam na wypowiedz admina banującego oraz demko z rozpiska ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzien dobry dostałeś słusznego bana HLTV > demko > rozpiska ( Biegłem przez budynki i wiadziałem was obróconych w inna strone nagle dostałem 2 strzaly w głowe oraz lewe ramie od ciebie oglądałem cię ostatnio na cs_office i to samo sie powtarza kolesie biegna w rozne strony ty odrazu celujesz tam gdzie sie znajduja tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jarosz tylko ze ja muszę mieć dowód w postaci demka, a jeśli był czysty i to tylko fart?. Dostarcz mi to jak będziesz miał czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jarosz, powiem gówno mnie to obchodzi,że tak brzydko powiem, chcę widzieć demko, mistrzunio. Proszę o szybkie dostarczenie demka, mam czas to chcę pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi