MGotze 25 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nick:MGotzeWiek:16Staż gry Counter-Strike:Jakieś 5-6 lat .Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Tak Ile czasu poświęcasz forum?: Codziennie przynajmniej po 3hCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Używałem wh i aima .Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Moje kary to były jedynie bany na serwerze ,do 1h ,lub po warn .Doświadczenie na podobnym stanowisku: Mam doświadczenie ,byłem już w gronie UBT ,na innej sieci ,a jedyny powód przez jaki straciłem owe stanowisko był to upadek sieci .Informacje o sobie lub uwagi: Nazywam się Tomasz ,mam 16 lat ,na forum obecnie spędzam sporo czasu ,a że nie zawsze jest osoba z UBT ,postanowiłem złożyć podanie . Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na nie, jest wystarczająca liczba UBT. Moze teraz tego nie widać ale po wakacjach na pewno nikt nie będzie czekał na ub dłużej niz godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Na niee, słaba aktywność na forum, niby jesteś, ale cie nie ma. Wystarczy już UB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zajmij się adminem na 350 bo twoja aktywność nie jest rewelacyjna, jednego nie ogarniasz a chcesz drugie.. Tak to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi