Maniak 114 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Bruno 2.Nick admina/gracza który zawinił: Jarosz 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: sekunde temu 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Glosowanie na nastepna mape rozpocznie sie za 21 minutes [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'TxT PRZY RESPIE ZA PLOTEm' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:181998606' [AMXBans] Twoje IP: '217.168.129.71' [AMXBans] ====================================== 6.Opis sytuacji: Gramy eldorado 1 runda, zabiłem po pewnym czasie (cały czas grana 1 runda) Jarosza z pozycji na kucaka bo mam klase egzekutor i byłem na ziemi,, a tu nagle BAN ZA TXT ?? Prosze mi pokazać gdzie byłem na TXT ??! PS. Demka nie mam bo dopiero się mapa zaczęła, a jak bedzie to dam z HLTV bo to na samym początku 2 ban !!! OD kiedy PŁOT na eldo to TXT ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'TXT CHODZISZ PO PLOCIE' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:181998606' [AMXBans] Twoje IP: '217.168.129.71' [AMXBans] ======================================= @edit Nie wiem o czym ty mówisz wstawie demko i zobaczymy @edit http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1408061539-de_eldorado-1407332340-1407333840.zip Pierwszy ban na początku w 1 rundzie[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Haha smieszne stales na malym plotku za zbiornikiem pozniej poleciales za plot przy respie tt przy scianie za ktory nie da sie wskoczyc a ni rozwalic wiec to sa drogi chlopcze TXT DZIEKUJEE PROSZE BARDZO http://speedy.sh/nPZqy/ads.bmp http://speedy.sh/N65FB/bez-tytulu.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przecież tam da się z dachu wskoczyć. Chyba jesteś Pierwszym adminem który banuje za to miejsce jako TXT.. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarosz ? 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P! 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Podajcie sobie lape a nie za 5 minutowego bana skarge:) zjarajcie piatke i przejdzie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Admin zabrany z innego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi