ReNe PSD 12 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam. Chciałbym zaproponować reset na serwerze , bo to nudno teraz jest jak ktoś ma 1000 lvl a drugi ma 90 .... Chciałbym aby była wyrównana walka itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wiele osób straci chęci do gry, współgranie z 1000lvl nie jest niemożliwe jak ja zaczynałem tu grę też były 1000lvl'e i potrafiłem grać i teraz sam mam prawie 1000. Co prawda te większe mi sie dawały, Ilonez i te sprawy ale da się wbić? Da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja ogólnie jestem za resetem i zoptymalizowaniem lvl, expa oraz stat. Jak tworzyłem wklejke przesadziłem ze statami co widać(NP daj sobie max grawitacje i latasz i nie da się spaść). Zmniejszyłbym poziom do 1500 odpowiednio do tego także ustawić exp i poprawić moje niedociągnięcia w statach(zmniejszyć przyrost grawitacji by przy maxie była mniej-więcej jak sv_gravity 170). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Przepisz to do działu propozycje Magik, tam pogadamy o statach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Staty sam mozesz sb rozdac Magik. Kazdy rozpoczynal gre i byly jakies 1000 lvle trzeba po prostu byc kultularnym i milym a moze sie dadza. I tak zeby zdobyc lvl trzeba poswiecic czasu.. Szkoda by bylo ich czasu na reset Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Po co błagać, skoro macie exp'a za wygraną rundę, ja NIGDY nie błagałem i nikt mi się nie dawał, początek biłem na rundach a później już nie musieli mi się dawać bo dawałem im rady. Ale tak, myślę, że reset by się przydał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi