Ruskiee 31 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Ruskiee 2.Nick admina/gracza który zawinił: DarKAngeL 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: 14:48 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie logi z u@ 6.Opis sytuacji: naoisał na u@ ze ide z/w a pan DarkAngeL dał mi bana na 3 h za cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 nie dostałeś bana za to że byłeś afk tylko za pomoc humanowi i powiedz mi kto cb odbanował http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=65554 jak demko będzie dam akcje gdzie się jeszcze pytałem 3lu ile za współpracę bo tak to wyglądało że dawałeś mu się specjalnie http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1408071407-zm_cross-1407413220-1407415680.zip 34:45 wbijasz do kampy idziesz bardzo wolnym tempem 34:55 zatrzymujesz się i cofasz bo widzisz ze lm kładzie ale źle go położył 35;10 zostajesz zabity to co niby przez 25 s nie dało rade zarazić humana nie bądźmy śmieszni niech h@ wyciągnie z tego jakieś konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 odbanował mnie -_- . Szkoda że nie patrzysz na innych jak nie robią celi albo jak cb tobie tak orbia to nie zbanujesz szkoda że nie wejdziesz na ts bo bym Ci powiedział kilka słów co o tb mysle zaczynij banowac tych co naprawde nie robią celi albo naprawde robią to specialnie A tak po za tym chciałem paść i iść na spec bo miałem obiad pisałem żebyś dał mnie na spect nie dałeś wiec musiałem paść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 a co ja poradzę że przerzuciło mnie na cb jak dawałem kariskowi ap ?? patrze nie tylko na cb ale na innych graczy to że ty tego nie widzisz to nie moja wina a powiedź mi to nie było specjalnie dawanie się humanowi ?? nie widziałem żadnego infa na u@ że chcesz na specta chyba że 3lu lub Karisek widzieli bo ja nie admin ma do obserwowania kilkanaście osób i nie widzi wszystkiego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dobra nie bd sie z tb kłócił po to na nic nie wyjdzie.dawanie specialne to nie bylo bo robilem kilka roznych rzeczy . A to ze mnie zabil to trudno tylko ze dlaczego mnie nie zbanowales odrazu tylko po 2 minutach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zbanował cię po 2 minutach bo ze mną pisał na u@ , o tym na ile jest ban za dawanie się/nie zarażanie innych graczy. A tak wgl to widzę że znów się zaczyna lipny miesiąc ze skargami xDDD Skarga za skargą która do niczego nie dąży... :/ Pomyślcie sami -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Elu ja serdecznie mam to gdzieś czy dostałem tego bana co nie chodzi mi o to że on cały czas banuje mnie na złość pisałem do was dajcie mnie na spec bo ide z/w to was 3 było i żaden mnie na spec nie dał dlatego poszedłem paść.Więc nie sądzicie że ban na 3h to za dużo . Do tego gracz który specialnie się daje to nic z tym nie robicie bo piszecie że nie widzieliście . Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Do tego gracz który specialnie się daje to nic z tym nie robicie bo piszecie że nie widzieliście . Sam miałeś admina, więc powiedz, czy jest możliwe obserwować powiedzmy 15 ZM JEDNOCZEŚNIE? Doskonale wiesz, że nie jest to możliwe i przy takiej ilości graczy, zdarzyć się może, że Admin czegoś nie zobaczy. Ja nie widziałem, żeby ktokolwiek pisał, że chce na spec, ale uwierz, że jeśli bym zobaczył, to z pewnością bym Cię dał. Miałeś admina i go straciłeś przez swoje błędy, a teraz masz wielkie ale co do pracy innych Adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 odbanował mnie -_- . Szkoda że nie patrzysz na innych jak nie robią celi albo jak cb tobie tak orbia to nie zbanujesz szkoda że nie wejdziesz na ts bo bym Ci powiedział kilka słów co o tb mysle zaczynij banowac tych co naprawde nie robią celi albo naprawde robią to specialnie A tak po za tym chciałem paść i iść na spec bo miałem obiad pisałem żebyś dał mnie na spect nie dałeś wiec musiałem paść Papku, nie ja ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pisałem temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi