BoBo 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Debilu nie wiesz jak wygladaja przerobione ss to usun cs i swoj mozg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Przykro mi dziecko ale sam usuń mózg i czity bo ssy modyfikowane pierwsze piwo to nazwy tych ssy nie powinny tak się nazywać drugie piwo format jest inny niż ma być trzecie piwo ssy robi się co sekundę a nie co kilkanaście sekund dziękuje i narazie cziterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 James nie poniżaj się do jego poziomu, ja juz powiedziałem swoje i dalej nie będę komentował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi