Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ogólnie jestem za resetem i zoptymalizowaniem lvl, expa oraz stat. Jak tworzyłem wklejke przesadziłem ze statami co widać(NP daj sobie max grawitacje i latasz i nie da się spaść). Zmniejszyłbym poziom do 1500 odpowiednio do tego także ustawić exp i poprawić moje niedociągnięcia w statach(zmniejszyć przyrost grawitacji by przy maxie była mniej-więcej jak sv_gravity 170). Jeżeli ktoś także ma jakieś zastrzeżenia niech się nimi podzieli w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Usun wzmianke o resecie -,- juz jest poruszony w osobnym temacie, miales napisac o samych statystykach. Pasuje naniesc poprawki, niech ktos sie tym zajmie, niech max pkt w hp bedzie 900 bo powyzej i tak nie dziala, kondycja na 600+ tezcdaje jednakowa predkosc tj. 1000 , nwm jak reszta, itzn. Obrazenia, gravitka i obrona, jak ktos wie to niech pisze po ilu efekt jest ten sam jesli jest. Edit: Dobrze Inka prawi,po to sa klasy 1500 zeby ktos kiedys nimi gral a nie reset co 6miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jestem za Ciapatym zeby poprawic staty ale bez resetu lvlu Bo jak ktos ma wiekszy lvl to napewno nie bd zadowolony ze nie ma tego lvlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tia, są klasy na 1500/2000 lv a tu nagle reset i weź od nowa zaczynaj C:. Zmiana statystyk - tak, reset lv - nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To wklejka z poprawkami na PW i zajmę się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zrobione. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi