AndrzejeQ 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Twój nick:WYBOROVVA Nick podejrzanego:AWP IP podejrzanego: niestety nie mam Data (dzień, gg:mm) zajścia:07-08-2014 Twoje demo:http://speedy.sh/jCE6d/wh.rar Rodzaj czita:wallhack + aimbot Nazwa mapki:de_dust2 Czasy podejrzanych akcji:ok. 18.20 IP /Nazwa serwera:193.33.176.64:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJunK 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Widziałem demko gracz jest na 100% odpalony ponieważ jednocześnie strzelał w prawo do przeciwnika i kiedy go zabija w setnej sekundzie jego celownik jak piorun zmienia pozycje na innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak mam dac bana skoro nie mam ani ip ani sida ? Dam na nick to zmieni i wejdzie normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejeQ 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jaa kolejny raz wejdzie ten cheater to spróbuję mieć jego ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Bez IP nic nie zrobisz ~ amx_ip i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Widziałem go dzisiaj w godzinach porannych i grał czysto - jeżeli przyłapie go na serwerze to otrzyma on ode mnie bana. Na raz następny zanim nagrasz demko to proszę skopiuj wcześniej jego ip za pomocą wpisu w konsole : amx_ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jak będzie ip dajcie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi