AndrzejeQ 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Twój nick:WYBOROVVA Nick podejrzanego:AWP IP podejrzanego: niestety nie mam Data (dzień, gg:mm) zajścia:07-08-2014 Twoje demo:http://speedy.sh/jCE6d/wh.rar Rodzaj czita:wallhack + aimbot Nazwa mapki:de_dust2 Czasy podejrzanych akcji:ok. 18.20 IP /Nazwa serwera:193.33.176.64:27015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJunK 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Widziałem demko gracz jest na 100% odpalony ponieważ jednocześnie strzelał w prawo do przeciwnika i kiedy go zabija w setnej sekundzie jego celownik jak piorun zmienia pozycje na innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak mam dac bana skoro nie mam ani ip ani sida ? Dam na nick to zmieni i wejdzie normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejeQ 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jaa kolejny raz wejdzie ten cheater to spróbuję mieć jego ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Bez IP nic nie zrobisz ~ amx_ip i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Widziałem go dzisiaj w godzinach porannych i grał czysto - jeżeli przyłapie go na serwerze to otrzyma on ode mnie bana. Na raz następny zanim nagrasz demko to proszę skopiuj wcześniej jego ip za pomocą wpisu w konsole : amx_ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jak będzie ip dajcie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi