KoksiQ 4 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: |GameOver|#KoksiQ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Andrzej [t] 3.Admin/Gracz : |GameOver|#KoksiQ 4.Data i godzina: 09.08.2014 okolo 8:35 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie wiem czy pomoze ale znalazlem wycinke z consoli Andrzej [t] diedOFF died *** XeonidaS killed AmaN98 with a headshot from knife *** XeonidaS : /rank [ Deathrun ] XeonidaS zostal terrorysta. AmaN98 died [AMXBans] Gracz jest juz zbanowany. 6.Opis Sytuacji: Gralem sobie rano no i Andrzejowi chcialem dac bana za kampienie przy tp i wyskoczylo ze ten gracz zostal zbanowany no i wszedlem w amx_ban i faktycznie mial bana na dzien aktywnego ale nie zdazylem mu dac bo uciekl Prosze o dzialanie w tej sprawie Moja propozycja to danie bana na 3 dni ewentualnie tydzien ale nie pomoze bo bedzie wchodzil na aktywnym Pozdrawiam KoksiQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Andrzej ostatniego bana dostał 5.08.2014r ---> LINk Na powyższej stronie klikamy ctrl+f i piszemy Andrzej (Wyszuka nam bana). Jak gracz został zbanowany a ty wróciłeś a go nie było to pewnie zdążyło go już wywalić z serwera. A i tak nie wierzę ci że znalazłeś jego bana w amx_bansie. Nikt by nie szukał po 20 stronie nikogo. Heh.. Po tym "wycinku" mało co można komukolwiek zarzucić. Jak dla mnie skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 mozna wejsc w amx_ban i tam masz taka opcje jak szukaj tam wpisujesz nick i sa jego wszystkie bany Mozna bylo to sprawdzic Nie zmyslilem sobie tego bo widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Podaj jego SID lub IP ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja mam: #5 Andrzej [t] STEAM_2:0:1957836359 83.29.22.29 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi