Grzywka 31 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nick: Grzywka Powód rezygnacji: Nie chodzi mi Cs z forum i nie chce robić problemów więc lepiej będzie jak ktoś inny zajmie moje miejsce Coś od siebie: Grać będę dalej tylko bez tej jakże ważnej funkcji I jakby można to prosił bym o radę co można z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie rozumiem, przecież wygrałeś Steam, po co ma Ci działać NS skoro możesz grać na Steam? Poproś tylko Soota o zmiane SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie wygrałem Steama... Zająłem 4 miejsce w tym konkursie a dla pierwszych 3 były Steamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Aaa, zle zrozumialem, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 No ale mozesz zainstalowac innego NS i grac u nas jako admin, ja tak zrobilem jak mi sie CSC CS psul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Próbowałem. Dalej mam problemy z Cs'em. Dobra znajdą lepszego na moje miejsce. Będę Was wspierał duchowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-cs-1-6-v43-non-steamsteam-download/ - polecam. Jedyna wersja , która działa jak należy. Nie rezygnuj , graj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-cs-1-6-v43-non-steamsteam-download/ - polecam. Jedyna wersja , która działa jak należy. Nie rezygnuj , graj dalej No właśnie z tym mam największy problem Ściągam instaluje wszystko jest git, włączam czarny ekran przez chwile, minimalizuje mi się i dupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Spróbuj ten: http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download-wersja-v23/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie dawajcie mu linków bo to nic nie da każdy cs tak będzie spróbuj sformatować dysk pobawić się z komputerem jak masz komputer zobacz czy inne gry CI działają mogę być to sterowniki albo karta się zrypała czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dobra to samo co z tym v 43. I wszystko normalnie działa oprócz tych cs'ów z forum. Nic to miło było pograć z Wami w gronie adminów, lecz teraz będę zwykłym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi