lagger666 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ktos wlaz mi na nik w cs i psuje mi rank co ja mam z tym zrobic ??? Moj nik to LaGGer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 nikt CI pewnie nie wchodzi bo pewnie spadasz w ranku a jeśli tak to zmień nick na bardziej oryginalny bo takich nicków ma kilka tysiący graczy lub kup rezerwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagger666 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 kur wa to co ja mam robic teraz kurwa tam zajalo mi to prawie cale wakacje ale chuj z tym nie xd fajny admin lubie to :freaked-out: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Po 1 ,zachowaj kulture wobec administracji ,twój problem zmien nick lub wykup rezerwacje i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P! 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 69 zabezpiecz haslem i nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Problemem nie jest wykupienie rezerwacji. Jak wiesz, że będziesz grał to najlepiej zabezpiecz hasłem i już nikt nie wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Z takim czymś pisz do opiekuna serwera. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi