Myszus. 28 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam. Przedstawiam dialog za który dostałem bana i uważam to za skandaliczne. Koleś: Cwelu .. cośtam cośtam bla bla Ja: Synu sklej japę Koleś: kurwa jeb się cośtam kurwa cośtam Po czym dostaję bana za obrazę. To chyba przegięcie. Które słowo użyte przeze mnie jest choćby wulgarne? serwer ffa classic dd2 10.08.2014 15:20 nick.: Myszus. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nick: Myszus.Link do SSów: ban za obrazę, bez ssówWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 1 godzina , 51 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Myszus. [AMXBans] Powod : ' obraza ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.254.156.156 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: dd2 classicLink do bana: nie wiem co to jest link do bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jeśli admin dał ci bana za obrazę to chyba słusznie, ja ci tego nie zdejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi