Ilonez 779 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Oglądałam już Death Note, Code Geass, Higurashi No Naku Koro Ni, Naturo, Another i obecnie przerabiam Monster, a szukam czegoś właśnie w takim klimacie horroru jak Another. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jedyne jakie w zyciu ogladalem to Full Metal Alchemist, na dodatek z 7 lat temu xd Polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pokemony i Shaman King! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja mówiłam o klimacie horroru, a ty mi z Pokemonami wyjeżdżasz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja mówiłam o klimacie horroru, a ty mi z Pokemonami wyjeżdżasz xD a jak Ash zginął i był odcinek z Haunterem, to się nie bałaś? xD Poleciłem Ci te Anime, które sam oglądałem w dzieciństwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 @S}{aDoW sam jesteś pokemon xD Lepiej uciekaj bo cię do pokebola złapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Pokemony !! Tak jak wyżej, full metal alchemist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Elfen Lied!!!! Jakim cudem nikt o tym jeszcze nie napisał! A jeżeli chcesz, poczytać mangę to Doubt, nie wiem czy jest w internecie ale w empiku na pewno kupisz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi