ShaD 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam, przed sekundą grałem na mapie deathrun_projetocs2, do momentu zmiany na deatrun_fire. Po załadowaniu się serwera i ukazania kawałka mapy przed wyborem stron TT/CT, wyskakuje mi błąd: Na innych serwerach słyszałem, że przy tego typu błędach mapa nie jest dostosowana dla graczy steam. Czy to prawda? Pozdrawiam. @Edit Może wstawić te pliki ponownie na forum, by inni gracze również nie mieli takich problemów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 spróbuj usunąć mapę z wszystkich folderów CS i wtedy napisz jaki efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dlatego właśnie ja grałam na NS na DR. Na steamie wywala mi gre. Były na forum kiedyś te pliki do naprawy, ale już niestety są w archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sprawdzałem po necie jaka jest przyczyna tego błędu i nic co by miało pomóc nie znalazłem. Błąd występuje na 2 mapkach(Szkoda ale da się to przeżyć). Jeśli błąd wam bardzo przeszkadza polecam grać na NS'ie - można go pobrać tutaj download.cs-classic.pl zamykam - brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi